Őrangyal Gyógyszertár

Nyitvatartás: : H-P: 8:00-17:30 | Szo: 8:00-12:00
  Kapcsolat : (30) 749-5912 | info@orangyalpecs.hu

Házi patika összeállítás

Házi- és úti patika, nyaralási csomag, szülés utáni csomag valamint babaápolási csomag összeállításában, kiegészítésében rendelkezésére állunk.

Kisbaba és gyermek patika összeállítása

Egy új családtag érkezése mindig izgalommal, izgatottsággal jár. Szeretünk a baba érkezésére minél jobban felkészülni.

Segítünk összeállítani az ideális házipatikát egy babacsomag keretében úgy, hogy az csak a valóban szükséges termékeket és készítményeket tartalmazza, az Ön és az érkező új családtag igényeinek megfelelően. Hasonlóképp a család idősebb gyermekeire is gondolunk, számukra is vannak előre összeállított csomagjaink, igazodva a gyermekek neméhez, korához.

Nyaralási csomag összeállítása

Az egyik legkellemetlenebb dolog, ha az egész évben tervezett nyaralásunkat egy kialakuló betegség romba dönti. A pihenés könnyen rémálommá válhat, hiszen külföldön doktor után rohanni, gyógyszert vásárolni óriási kihívás.

Milyen gyógyszereket érdemes a nyaralásra, utazásra vinni? Segítünk a csomag összeállításában így felkészülten, nyugodtan tud útnak indulni.

Javaslat: Ha Ön nem orvos vagy gyógyszerész, akkor valószínűleg nem ismeri a gyógyszerek és gyógykészítmények teljes spektrumát. Mi azonban igen, ezért örömmel adunk tanácsot, hogy Ön a saját szükségleteihez valóban igazodó, használható házi, úti, gyermek vagy baba patikával rendelkezzen, amihez bátran nyúlhat!