Őrangyal Gyógyszertár

Nyitvatartás: : H-P: 8:00-17:30 | Szo: 8:00-12:00
  Kapcsolat : (30) 749-5912 | info@orangyalpecs.hu

Házhoz szállítás

Patikába leginkább vények kiváltása, betegség vagy rosszullét esetén megyünk. A gyógyszertárba való eljutást nagyban nehezítheti egy beteg gyerek vagy a mozgás-korlátozottság.

A házhoz szállítás keretein belül lehetőség van a páciens vagy hozzátartozója kérésére vényes és nem vényes gyógyszerek, termékek  kiszállítására.

Ezen szolgáltatás nagy segítség lehet azon betegek részére, akik vényein nagy súlyú, terjedelmes termékek (pl.pelenkák tápszerek) vannak felírva amelyek hazaszállítása nehézségekbe ütközik.

Ilyen esetekben a termékek kiszállítását a jogszabályban előírt szakképesítéssel rendelkező munkatársak végzik a jogszabályban előírtaknak megfelelően.

A házhoz szállítás Pécs belterületén díjmentes. Rendelje meg díjmentes szolgáltatásunkat és kollégánk házhoz viszi az Ön által kért termékeket.

Fontos: Házhoz szállítást csak a jogszabályban előírt szakképesítéssel rendelkező gyógyszertári dolgozó végezhet a jogszabályban előírt feltételekkel. Önnek szakember fogja kivinni a termékeket, aki a termékekkel kapcsolatos kérdéseire választ adhat.