Őrangyal Gyógyszertár

Nyitvatartás: : H-P: 8:00-17:30 | Szo: 8:00-12:00
  Kapcsolat : (30) 749-5912 | info@orangyalpecs.hu

Rólunk

Rólunk

Az Őrangyal Patika 1997-es alapítása óta szolgálja ki pácienseit. A patika először Pécsett, a Király u 81-ben üzemelt, majd 2000-ben egy új és jóval nagyobb ingatlanba költözött a Király utca 75 alá, ahol manapság is megtalálható.
Mindig is célunk volt pácienseink minél teljesebb és magas minőségű kiszolgálása. Ez a 21. században egyre inkább mást jelent, mint a korábbi években. Nem csak az a dolgunk, hogy az orvos által felírt termékeket a beteg kezébe adjuk.

Meggyőződésünk, hogy vásárlóink számára egyre inkább a szolgáltatás minősége a meghatározó és fontos. A mi feladatunk az, hogy a páciensek részére a lehető leggyorsabban és legkényelmesebben juttassuk el azon termékeket, amelyekre szükségük van. Másrészt olyan valódi és hasznos tanácsokkal lássuk el őket, amelyek révén megtalálják a számukra ideális készítményeket, termékeket, segítve egészségi állapotuk fenntartását és javítását.

Ennek szellemében a kiszolgálás minőségét helyezzük a középpontba és igyekszünk a termékeket ügyfeleinkhez vinni, még kényelmesebbé téve a patikai vásárlás folyamatát. Időpontfoglalás és Vényfutár nevű házhoz szállításunk révén olyan új szolgáltatásokat vezettünk be, amelyek megkönnyítik ügyfeleink hétköznapjait.

Munkatársaink számos nyelven beszélnek: németül, angolul, olaszul, spanyolul és jelnyelven is.